Informatie over 'All-on-4'

De all-on-4 behandeling is een waardige vervanger voor het kunstgebit. Bij deze behandeling wordt de volledige gebitsprothese bevestigd op slechts vier steunpunten oftewel vier implantaten in de onderkaak en vier implantaten in de bovenkaak.
Om voldoende draagvlak voor de prothese te cre�ren worden de achterste twee implantaten een beetje schuin geplaatst. Op de in de mond geplaatste implantaten wordt vervolgens de prothese geplaatst met vele voordelen ten opzichte van het 'ouderwetse' kunstgebit. Het voelt alsof u uw eigen tanden weer hebt en u kunt alles eten en proeven doordat er geen plaat tegen uw gehemelte zit. U hoeft en kan het gebit er niet uithalen en het kan dus ook niet gaan schuiven of knellen.
Kortom: een volwaardige optie voor een kunstgebit.

Klinieken voor 'All-on-4'

foto

0900Dentist BV

0900Dentist BV is er voor u klaar om uw tanden gezond en stralend uit te laten zien. Een mooi en gezond gebit zal u niet alleen een goed gevoel geven, maar ook zorgen voor minder gebitsirritaties. Onze tandartsen staan klaar om u te helpen met al uw gebitsverzorging.

foto

CDC complete tandzorg

CDC biedt complete tandzorg. Onze zorg: een gezond en mooi gebit voor iedereen. Jaarlijks vinden meer dan tweeduizend mensen met uiteenlopende gebitsproblemen hun weg naar CDC in Best. Dat kunnen functionele of cosmetische ingrepen zijn. De wensen van pati�nten vormen ons uitgangspunt voor elk behandelplan.

foto

Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid

De aandacht voor het gebit is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Een frisse lach straalt immers verzorging en jeugdigheid uit.Men wendt zich dan ook steeds vaker tot een tandarts om de tanden en kiezen te verfraaien.

Stel uw vraag
Onderwerp:
Toelichting: