Informatie over 'Facings'

Een kleine aanpassing aan het gebit kan worden gedaan door middel van facings. Een facing is een laagje tandkleurig materiaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Zo kan de vorm of de kleur van een tand worden aangepast. Ook kunnen er spleetjes tussen tanden worden opgevuld, afgebroken hoekjes worden gerepareerd, gele of bruine tanden weer wit worden gemaakt en scheve tanden worden gemaskeerd.

Klinieken voor 'Facings'

foto

0900Dentist BV

0900Dentist BV is er voor u klaar om uw tanden gezond en stralend uit te laten zien. Een mooi en gezond gebit zal u niet alleen een goed gevoel geven, maar ook zorgen voor minder gebitsirritaties. Onze tandartsen staan klaar om u te helpen met al uw gebitsverzorging.

foto

CDC complete tandzorg

CDC biedt complete tandzorg. Onze zorg: een gezond en mooi gebit voor iedereen. Jaarlijks vinden meer dan tweeduizend mensen met uiteenlopende gebitsproblemen hun weg naar CDC in Best. Dat kunnen functionele of cosmetische ingrepen zijn. De wensen van patiŽnten vormen ons uitgangspunt voor elk behandelplan.

foto

Cosmipolis Clinic

Cosmipolis Clinic is een toonaangevende privťkliniek in BelgiŽ. Drijvende kracht achter dit project is dokter Bart Decoopman, vermaard Plastisch en Esthetisch Chirurg. De strakke lijnen van het gebouw  en het interieur weerspiegelen de kwaliteit van de dokters en hun diensten.

foto

Da Vinci Clinic

Veneers, of ook wel facetten, schildjes of facings genoemd, zijn ultradunne plaatjes van hybride composiet of volledig porselein die aan de voorkant van de tanden worden aangebracht en zo heel wat onvolkomenheden kunnen corrigeren.

foto

Kleinsman Dental Center

Puntgave tanden zijn een kostbaar bezit. De meeste mensen zorgen dan ook goed voor hun gebit. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent met uw tanden of dat uw tanden mankementen vertonen. Bijvoorbeeld omdat ze te lang zijn, of juist te kort. Of doordat u door een ongeval een deel van een tand moet missen.

foto

Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid

De aandacht voor het gebit is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Een frisse lach straalt immers verzorging en jeugdigheid uit.Men wendt zich dan ook steeds vaker tot een tandarts om de tanden en kiezen te verfraaien.

foto

Laser Company

Laser Company beschikt over een moderne tandartspraktijk waar verschillende soorten tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd.Het tandheelkundige team bestaat uit tandartsen, een tandarts-implantoloog, een tandarts-orthodontist, een mondhygiŽniste en een tandartsassistente.

Stel uw vraag
Onderwerp:
Toelichting: