Informatie over 'Kronen'

Een kroon is een duurzame vervanger van een tand of kies. De kroon wordt over een rondom beslepen tand geplaatst en heeft naast een esthetische reden vaak ook een functionele reden. Tegenwoordig kunnen kronen zo mooi gemaakt worden dat het onmogelijk is om het verschil te zien tussen de kroon en uw echte tanden. In samenspraak kunt u met de tandarts de kleur en de vorm aanpassen aan de  persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kan de kroon bijvoorbeeld exact naar het voorbeeld van uw vorige tand worden gevormd. U kunt echter ook de gelegenheid aangrijpen om uw gebit een beetje te verfraaien.

Klinieken voor 'Kronen'

foto

0900Dentist BV

0900Dentist BV is er voor u klaar om uw tanden gezond en stralend uit te laten zien. Een mooi en gezond gebit zal u niet alleen een goed gevoel geven, maar ook zorgen voor minder gebitsirritaties. Onze tandartsen staan klaar om u te helpen met al uw gebitsverzorging.

foto

CDC complete tandzorg

CDC biedt complete tandzorg. Onze zorg: een gezond en mooi gebit voor iedereen. Jaarlijks vinden meer dan tweeduizend mensen met uiteenlopende gebitsproblemen hun weg naar CDC in Best. Dat kunnen functionele of cosmetische ingrepen zijn. De wensen van pati�nten vormen ons uitgangspunt voor elk behandelplan.

foto

Cosmipolis Clinic

Cosmipolis Clinic is een toonaangevende priv�kliniek in Belgi�. Drijvende kracht achter dit project is dokter Bart Decoopman, vermaard Plastisch en Esthetisch Chirurg. De strakke lijnen van het gebouw  en het interieur weerspiegelen de kwaliteit van de dokters en hun diensten.

foto

Kleinsman Dental Center

Puntgave tanden zijn een kostbaar bezit. De meeste mensen zorgen dan ook goed voor hun gebit. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent met uw tanden of dat uw tanden mankementen vertonen. Bijvoorbeeld omdat ze te lang zijn, of juist te kort. Of doordat u door een ongeval een deel van een tand moet missen.

foto

Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid

De aandacht voor het gebit is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Een frisse lach straalt immers verzorging en jeugdigheid uit.Men wendt zich dan ook steeds vaker tot een tandarts om de tanden en kiezen te verfraaien.

foto

Laser Company

Laser Company beschikt over een moderne tandartspraktijk waar verschillende soorten tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd.Het tandheelkundige team bestaat uit tandartsen, een tandarts-implantoloog, een tandarts-orthodontist, een mondhygi�niste en een tandartsassistente.

foto

Medipolis

Samen streven we naar jouw stralende glimlach. Daarom moeten we ook zorgen voor de ontbrekende stukken in je gebitspuzzel. Als je dus ��n of meerdere tanden niet meer hebt, kunnen we er nieuwe in de plaats zetten. Afhankelijk van je budget en de medische toestand van je mond, zijn daar verschillende mogelijkheden voor.

Stel uw vraag
Onderwerp:
Toelichting: