Informatie over 'Kunstgebit'

Tanden en kiezen kunnen door verschillende oorzaken uitvallen. Een optie bij het verlies van  meerder gebitselementen is een kunstgebit.
Om een kunstgebit goed passend te krijgen wordt er altijd een afdruk van het gebit gemaakt. Uw tandarts zal uw tanden en kiezen verwijderen, die vervangen moeten worden door het kunstgebit. Nadat uw tandvlees genezen is zal het kunstgebit geplaatst worden.

Een kunstgebit kan zelf worden uitgenomen en schoongemaakt. Vaak wordt kleefpasta gebruikt om het kunstgebit goed op de plaats te houden.

Klinieken voor 'Kunstgebit'

foto

0900Dentist BV

0900Dentist BV is er voor u klaar om uw tanden gezond en stralend uit te laten zien. Een mooi en gezond gebit zal u niet alleen een goed gevoel geven, maar ook zorgen voor minder gebitsirritaties. Onze tandartsen staan klaar om u te helpen met al uw gebitsverzorging.

foto

CDC complete tandzorg

CDC biedt complete tandzorg. Onze zorg: een gezond en mooi gebit voor iedereen. Jaarlijks vinden meer dan tweeduizend mensen met uiteenlopende gebitsproblemen hun weg naar CDC in Best. Dat kunnen functionele of cosmetische ingrepen zijn. De wensen van pati´┐Żnten vormen ons uitgangspunt voor elk behandelplan.

Stel uw vraag
Onderwerp:
Toelichting: