Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid

foto

Voor een stralende lach!Nederland:

Amsterdam

Behandelingen:

All-on-4
Bruggen
Facings
Gebitsprothese
Gebitsrenovatie
Implantaten
Klikgebit
KronenT: 020-6623914
E: michels@kctamsterdamzuid.nl
I:
De aandacht voor het gebit is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Een frisse lach straalt immers verzorging en jeugdigheid uit.
Men wendt zich dan ook steeds vaker tot een tandarts om de tanden en kiezen te verfraaien. In ons centrum voor cosmetische tandheelkunde zijn enkele veel uitgevoerde behandelingen:
  • Het vervaardigen van witte vullingen en volledig porseleinen kronen, bruggen, onlays en inlays . Het grote voordeel van deze porseleinen restauraties is, naast het feit dat deze een heldere tandkleur hebben, dat er nauwelijks verkleuring of slijtage plaatsvindt op langere termijn en er weinig gezond tandweefsel wordt weggehaald.
  • Het maken van facings. Dit zijn dunne schildjes van porselein welke op de voortanden bevestigd worden. Op deze manier is het mogelijk de voortanden de gewenste kleur, vorm en stand te geven, waardoor U de lach krijgt die U wenst.
  • Het plaatsen van implantaten: kunstwortels in de kaak op plaatsen waar geen tanden of kiezen aanwezig zijn. Op de implantaten kunnen esthetisch verantwoorde kronen of bruggen geplaatst worden. Ook kunnen implantaten houvast geven aan een gebitsprothese (de 'klikprothese'). Tevens kunnen in plaats van losse gebitsprothesen, vaste bruggen op implantaten vervaardigd worden. Ook kan, in plaats van een los kunstgebit, een vastgeschroefde titaniumversterkte kunstharsbrug op 4 implantaten geplaatst worden, de 'All-on-4 brug'.
Een inpandig tandtechnisch laboratorium, dat gespecialiseerd is in het werken met porselein, vervaardigt de restauraties. Hierdoor is een optimale samenwerking tussen tandarts, pati�nt en tandtechnieker mogelijk. In aanwezigheid van de tandtechnieker worden bijvoorbeeld facings of kronen gepast en geperfectioneerd aan de hand van uw wensen. Het doel, een zo fraai en voorspelbaar mogelijk resultaat te verkrijgen naar uw tevredenheid, is mede hierdoor beter te realiseren.

Tevens is er een mondhygi�niste aanwezig en specialisten in de endodontologie, implantologie en cosmetische tandheelkunde.

Ons cosmetisch tandheelkundig centrum is gelegen in het hartje van Amsterdam-Zuid. Comfort en resultaat voor langere termijn zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Er wordt de tijd voor u genomen om in alle rust te werken op een kwalitatief hoogstaand niveau.
U kunt telefonisch contact opnemen via 020-6623914 voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een consult of eventuele behandeling.
Ook kunt u op onze website, www.kctamsterdamzuid.nl, meer informatie vinden en foto�s van de kliniek en van uitgevoerde behandelingen bekijken.


Ervaringen:

Dhr. S. Smid: Facings

Nadat ik op mijn 18e verlost werd van een beugel, waren mijn voortanden en hoektanden boven nog steeds niet goed uitgelijnd. Binnen een paar maanden gingen alle tanden weer helemaal terug naar hun oude scheve posities waardoor het geheel er weer zeer onregelmatig eruit zag. Door mijn onregelmatige gebit durfde ik over het algemeen niet te uitbundig te lachen of zelfs te glimlachen omdat ik mij schaamde voor mijn gebit. Na het zien van wat afleveringen van make-over programma's op TV een paar jaar geleden, ben ik op zoek gegaan naar een kliniek die gespecialiseerd was in het plaatsten van facings.

In overleg met de betreffende tandarts heb ik toen besloten 10 facings in een keer te laten plaatsen. De behandeling is me uiteindelijk meegevallen waarbij het zwaarste de verdovingen waren en de na-pijnen.

Aangezien de kliniek beschikte over een tandtechnicus in eigen huis die de facings zelf maakte, is het resultaat ontzettend mooi geworden. Dit met name omdat de tandtechnicus de facings in overleg met ondergetekende heeft geperfectioneerd en gepast waarna ik meteen het resultaat in de spiegel kon bekijken.

Daarna heeft de tandarts de geperfectioneerde facings definitief geplaatst. De eerst volgende dagen had ik nog wat na-pijnen maar daarna totaal niet meer en ook geen gevoelige tanden meer. De tanden met facings voelen nota bene zelfs beter aan dan voor de behandeling. Ik ben enorm tevreden en durf weer te lachen en te glimlachen waardoor mijn zelfvertrouwen enorm is toegenomen.


Specialisten:Onderwerp:
Toelichting: